Konkurrenter hilser nyt AGK-eventyr velkommen

Kasi-Jesper efterlod dansk håndbold i en form for choktilstand, da han pludselig begærede storholdet AG København konkurs og spillerne for arbejdsløse.  

Ikke desto mindre smed den tidligere håndbold-boss noget af en bombe med tirsdagens udmelding om, at han nu vil forsøge rejse sit ellers konkursramte håndbold-projekt.

Udmeldingen og den mulige udsigt til igen at få selvskab af den flamboyante AGK-ejer møder dog ikke modstand fra et par af konkurrenterne i Herre Håndbold Ligaen. Snarere tværtimod. Her hilser man i stedet Kasi-Jesper velkommen tilbage med åbne arme.

- Så bliver sporten bare endnu større herhjemme, og det ville da være dejligt på sigt, men det er jo ikke i morgen, det sker, siger Jens Boesen, der er direktør i KIF Kolding København og fortsætter:

- Jeg synes, det er fint nok. Han gjorde et rigtig godt forsøg, og så gik det desværre, som det gik. Men så er det godt, at han har mod på at prøve igen. Det har jeg ikke noget imod.

Jens Boesen frygter ikke, at et nyt AGK vil rippe ligaen for de bedste spillere, hvis altså det lykkes Jesper 'Kasi' Nielsen at banke et nyt storhold op fra grunden.

- Det ville være alle tiders, og sporten ville kun få et løft af det. Det ville være til gavn for os alle sammen, det er der slet ingen tvivl om, siger Jens Boesen.

Hos håndboldklubben Team Tvis Holstebro ser klubbens cheftræner, den tidligere AGK-chef Klavs Bruun Jørgensen, heller ingen problemer i, at Kasi-Jesper nu vil tilbage i håndboldtoppen.

Heller ikke selvom det sidste gang endte i kaos, konkurs og arbejdsløse spillere.

- Som jeg forstår det, havde han ikke noget alternativ. Der er sikkert nogen, der er ærgerlige over, at AGK lukkede, og det er Jesper også mest af alle. Så jeg kan ikke forestille mig, at der er nogen, der bærer nag. Og da slet ikke hvis han vinder sin skattesag, siger Klavs Bruun Jørgensen og tilføjer:    

- Jeg er imponeret over, at han har energien til at komme igen. Men han er en korkprop og ikke lige til at slå ud.   

 

Dagens Gossip