Kontroversiel far der straffede mobbende søn: “Hagekorset er et symbol på det, jeg tror på”

Dagens.dk har tidligere skrevet om den amerikanske far, der tvang sin søn til en ydmygende undskyldning med stor debat til følge. Nu blusser debatten om den kontroversielle far op igen, efter at billeder af faderen iført en t-shirt med et hagekors er dukket op.

Læs også: Far fik at vide, hans søn mobbede en dreng i skolen - vækkede ham klokken fem om morgenen og gjorde det her

Timothy R. Srobenhorst. fandt ud af at hans søn mobbede en dreng i skolen og tvang ham til at lægge et billede på Facebook, hvor han poserer med et stort skilt med teksten:

- Mit navn er Kayden Robenhorst. Jeg er skyldig i at være en mobber på Puiaski Skole. Min straf er følgende: 50 armbøninger på knoerne, 10 armbøjninger på en bænk, løbe en mil. Altsammen klokken 4.30. Jeg vil også ordne haven ved begge af min fars huse, og jeg vil undskylde til drengen, jeg mobbede i skolen foran hele klassen i dag, står der på skiltet.

Billedet vakte stor debat, da nogle mener, at det er fint, at faderen griber til handling, mens andre synes, at han selv mobber med sin handling.

Men nu får Timothy R. Srobenhorst endnu en omgang kritik, efter det kom frem, at hans Facebook-profil udover billeder af sønnens tvungne undskyldning også indeholder fotos, hvor han er iført en rød t-shirt med nazismens markante tegn.

I kommentarerne til billedet bliver han spurgt, hvorfor han bærer en t-shirt med et hagekors og svarer:

- Fordi det er et symbol på de ting, jeg tror på.

Læs også: Hvad vil du gøre? Denne mor hepper på datter i slåskamp

Ifølge Daily Mail var sønnen, 13-årige Kayden Robenhorst, ikke uenig i sin fars straf, men takkede ham endda.

Han fortæller, hvordan han havde “sagt noget dumt” til en dreng i skolen, hvilket hans far senere hørte om.

- Da han fandt ud af det vækkede han mig kl. halv fire om morgenen og satte mig stævne i sofaen. Og da jeg ikke kunne finde på en god nok undskyldning til at redde min røv, fortalte jeg sandheden, siger han til Daily Mail.
- Han fik mig til at lave 50 armbøjninger på knoerne, løbe en mil (1,6 km., red.) og komme tilbage og lave armbøjninger på en bænk. Og jeg er stadig ikke færdig, siger han og tilføjer:
- Jeg synes, det er en rigtig god straf - jeg har lært min lektie, og han er en god far ved at have gjort det.

 

Dagens Gossip