Korruptionsmistænkt Fifa-medlem: Blatter bør undersøges

Præsidenten for det internationale fodboldforbund (Fifa), Sepp Blatter, bør også undersøges for korruption. Det mener en af de korruptionsmistænkte, som blev arresteret i sidste uge på baggrund af den amerikansk undersøgelse mod dem.

Jack Warner, som på et tidspunkt var vicepræsident i Fifa og har været præsident for det regionale fodboldforbund Concacaf, som rummer Nordamerika, Centralamerika og Caribien, er hård ved Fifa-præsident Sepp Blatter i et interview med det tyske ugemagasin Stern.

- Ingen anden person har bragt mere skam over Fifa, siger den 72-årige Warner, som i øvrigt er politiker i Trinidad & Tobago.

Jack Warner blev mandag løsladt efter at have været tilbageholdt nogle dage ovenpå anholdelsen i sidste uge.

- Hvorfor er der ingen, som indleder efterforskning i Europa eller i Asien? Hvorfor er der ingen, som efterforsker Sepp Blatter?, spørger Jack Warner ifølge nyhedsbureauet NTB i interviewet med Stern.

Jack Warner bliver også bedt om at svare på, om han mener, at Sepp Blatter er korrupt.

- Jeg ved det ikke. Jeg ved bare, at han blev valgt til Fifa-præsident for femte gang. Om han er korrupt? Det ved jeg ikke, siger han videre.

Jack Warner ved dog, at hvis han havde Sepp Blatters alder (79 år), ville han give jobbet videre til en yngre kandidat.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip