Kræmmerjagten går ind i Herning

På lørdag bliver MCH Messecenter Herning omdannet til ét af Skandinaviens største indendørs markeder med vitterligt alt mellem himmel og jord. Et rendyrket slaraffenland for danskere på jagt efter kræmmerfund, unikke stumper og ikke mindst en god handel.

Det traditionsrige marked er især kendt for sin store afdeling med udstyr og reservedele til veteranbiler og motorcykler. For samlere og indehavere af antikke køretøjer på både to og fire hjul er der alt mulig grund til at møde op, lyder det fra arrangøren.

- Du kan praktisk talt finde alle stumper, der nogensinde har siddet på et mekanisk køretøj, hvad enten det er til motorcykler, scootere, knallerter eller biler – og denne gang er der endnu mere at gå på jagt efter. Der er flere biler, motorcykler og reservedele med sammenlignet med forårets Stumpemarked, lyder det fra arrangør Alice Larsen, der står bag markedet sammen med sin far, Svend Aage Mortensen, og John Kristensen.

Op mod 650 stande er klar til at tage imod de kræmmerlystne besøgende, når de præcis kl. otte lørdag morgen strømmer ind i de ni messehaller.

Udover Stumpemarked er der også en stor afdeling for Ting & Sager, hvor de mange tusinde besøgende, som ventes i Herning, kan gå på jagt efter antikke møbler, porcelæn, frimærker, grammofonplader, legetøj og meget andet.

 

Dagens Gossip