Kræver 300.000 kroner for at tage telefonen for Redningskorps Danmark

Redningskorps Danmark i Middelfart føler sig udsat for chikane. Et andet firma, Udrykningsfotograferne, der holder til i Kolding, har indrykket helsidesannoncer med beskyldninger om misbrug af Udrykningsfotografernes telefonnummer, skriver TV2 Fyn.

Frem til 12. oktober er 456 opkald har Udrykningsfotograferne i Kolding modtaget – opkald som skulle gå til Redningskorps Danmark. Og det er indehaver af Udrykningsfotograferne, Ole Eli Christiansen, så træt af, at han nu kræver 300.000 kroner for at leget telefonpasser for Redningskorps Danmark.

- Vi mener, at han bruger nogle konsulenttimer hos os, nemlig at servicere hans telefon. Det koster. Det er det samme som at bede TDC om at tage ens telefon mens man er på ferie. Det tager TDC altså også et beløb for, siger Ole Eli Christiansen, til TV2 Fyn.

Men Henrik Kalmer, der er chef for Redningskorps Danmark, agter ikke at betale pengene:

- Jeg kan med ro i sindet sige, at jeg betaler dem ikke. Vi har ikke bedt ham om at tage telefonerne for os på nogen måde, og telefonnummeret er heller ikke vores, så hvorfor skulle vi betale en regning for en service vi ikke har bestilt.

Ole Eli Christiansen slår fast, at Udrykningsfotograferne vil fortsætte med helsidesannoncerne om misbruget indtil Redningskorps Danmark stopper det påståede misbrug af telefonnummeret.

 

Dagens Gossip