For kraftig baconlugt lukker baconrestaurant

18/05/2013 09:56

BNB

Nyheder
Det er slut med sprød, grillet gris på restauranten Bacon Bacon i San Francisco. Fredag aften måtte restauratøren dreje nøglen om, fordi en daglig, tung dunst af bacon fik naboerne til at klage. Og da restauranten blev tjekket, viste den sig at have problemer med hygiejnen, skriver The San Francisco Examiner. Naboerne mener, at grisearomaen fra Bacon Bacon er overmandende, og at medarbejderne ulovligt hælder fedtet i kloakkerne. Og selv om de har tilbudt ejeren at købe et nyt udluftningsfilter, har han afvist. Ved det nærmere tjek kunne myndighederne konstatere, at restauranten sidste sommer ikke havde de rette sundhedstilladelser. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook Bacon Bacon kan igen opnå den nødvendige tilladelse, men det kan først blive til juli. Indtil da må stamgæsterne i San Francisco selv stege deres bacon.

Mest læste i dag

Det er slut med sprød, grillet gris på restauranten Bacon Bacon i San Francisco. Fredag aften måtte restauratøren dreje nøglen om, fordi en daglig, tung dunst af bacon fik naboerne til at klage. Og da restauranten blev tjekket, viste den sig at have problemer med hygiejnen, skriver The San Francisco Examiner.

Naboerne mener, at grisearomaen fra Bacon Bacon er overmandende, og at medarbejderne ulovligt hælder fedtet i kloakkerne. Og selv om de har tilbudt ejeren at købe et nyt udluftningsfilter, har han afvist.

Ved det nærmere tjek kunne myndighederne konstatere, at restauranten sidste sommer ikke havde de rette sundhedstilladelser.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook

Bacon Bacon kan igen opnå den nødvendige tilladelse, men det kan først blive til juli. Indtil da må stamgæsterne i San Francisco selv stege deres bacon.