Kreuziger udpeger Fuglsang som Contador-udfordrer

Team Saxo-Tinkoffs 27-årige tjekke mener ikke, at det kun er Team Skys Chris Froome, han og holdet skal kæmpe mod.Den 27-årige tjekke hos Team Saxo-Tinkoff, Roman Kreuziger, vil ikke acceptere, at kampen om årets Tour de France-titel kun er en sag mellem hans egen kaptajn, Alberto Contador, og Team Skys Chris Froome.

- Vi har et meget stærkt hold, men vi er oppe mod en længere liste af rivaler, siger Roman Kreuziger og nævner i første omgang Chris Froome, Alejandro Valverde (Movistar) og Joaquim Rodriguez (Katusha).

- Hvis du kigger på startlisten, er der mange andre stærke konkurrenter, som Jakob Fuglsang (Astana), Cadel Evans (BMC), Tejay van Garderen (BMC) og Richie Porte (Team Sky), siger Saxo-Tinkoff-rytteren til holdets hjemmeside.

Han har selv to gange tidligere været i top 10 sammenlagt i Tour de France, og i foråret slog den 27-årige tjekkiske rytter til i Amstel Gold Race, som han vandt efter et flot soloridt. Roman Kreuziger har det dog fint med 'kun' at være hjælper for Alberto Contador trods tidligere tiders kaptajn-rolle på andre hold.

- Jeg er meget tændt på at tage del i løbet, selv om dette år er lidt anderledes for mig. Men efter min mening har vi verdens bedste Grand Tour-rytter, og jeg er bare så klar til at køre for Alberto. Min mest vigtige støtte vil komme i bjergene, men jeg regner med, at jeg også kan gøre noget godt på tidskørslen, siger Roman Kreuziger.

- Målsætningen er helt klar. Vi vil vinde Touren med Alberto. Alle ryttere på holdet er motiverede og fokuserede på at give vores allerbedste i den 100. udgave af Tour de France, siger tjekken.

Tour de France begynder på lørdag på Korsika.

 

 

 

Dagens Gossip