Kriseramte Hertha Berlin fyrer træneren

En lang periode med dårlige resultater koster cheftræner Jos Luhukay jobbet i bundesligaklubben Hertha Berlin.

Hovedstadsklubben meddeler torsdag på sin hjemmeside, at Luhukay er blevet fyret på et tidspunkt, hvor Hertha Berlin er dumpet ned på næstsidstepladsen i den bedste række.

- Efter grundig analyse af den øjeblikkelige situation har klubben også besluttet at stoppe samarbejdet med assistenterne Markus Gellhaus og Rob Reekers, lyder det.

Foreløbig er ansvaret overgivet til klubbens mangeårige midtbanespiller Pal Dardai, der senest har været tilknyttet Herthas ungdomsafdeling. Som sin assistent får han Rainer Widmayer.

Hollandske Jos Luhukay havde haft jobbet siden sommeren 2012, hvor han blev ansat umiddelbart efter, at klubben var rykket ned i den næstbedste række.

Det lykkedes at rykke op i første hug, og i sidste sæson blev det til en respektabel 11.-plads i Bundesligaen.

Men fremgangen er ikke fortsat, selv om klubben har oprustet med solide navne som Salomon Kalou, Johnny Heitinga og Valentin Stocker.

Krisetegnene var tydelige, da Hertha sluttede efteråret med at tabe 0-5 til Hoffenheim foran eget publikum, og Luhukay formåede ikke at få løst problemerne i vinterpausen.

Foråret begyndte med et 0-2-nederlag til Werder Bremen, og nedturen fortsatte onsdag med 0-1 mod Bayer Leverkusen, som altså blev Jos Luhukays sidste kamp.

Første opgave for duoen Dardai/Widmayer bliver lørdagens udekamp mod Mainz med den danske træner Kasper Hjulmand.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip