Kritik af regeringen for at trække jobs væk fra provinsen

Den danske regering med Helle Thorning–Schmidt i spidsen, er gang på gang kommet i strid modvind, siden de overtog magten den 3. oktober 2011, og nu melder en række kritikere, fra regeringens egne rækker, sig også på banen.

Tre socialdemokratiske borgmestre beskylder nemlig partitoppen på Christiansborg for at trække offentlige arbejdspladser væk fra provinsen og ind til de store byer.

Det sker på trods af, at det er de mindre byer, der har brug for arbejdspladserne, siger borgmester i Hjørring Kommune, Arne Boelt, til TV 2. Han er træt af regeringens brudte løfter.

– Jeg har fået nok af de der fine skåltaler, jeg har fået nok af at tage til Christiansborg til landdistriktskonferencer. Det holder simpelthen ikke, det som de siger, siger Arne Boelt.

Bægeret flød over i sidste uge, da han fik at vide, at staten skærer 80 stillinger på Hjørring Kaserne.

– Hvis man sammenligner, hvad en medarbejder koster her i Hjørring med, hvad en medarbejder koster i København, så er vi billigst. Derfor er der ikke noget at sige til, at de borgere, jeg møder heroppe, synes at de bliver svigtet,siger Arne Boelt.

Han bliver bakket op af borgmester i Slagelse Kommune, Lis Tribler, og af Vordingborgs borgmester, Henrik Holmer, der igennem de sidste 10 år har afleveret op mod 250 statslige arbejdspladser.

 

Dagens Gossip