Krohn-Dehli er fortsat tvivlsom mod Bulgarien

Christian Eriksen og Daniel Agger, som missede søndagens træning, meldes klar til tirsdagens VM-kvalifikationskamp i Parken mod Bulgarien.

Kun Celta Vigos Michael Krohn-Dehli, der døjer med en knæskade og heller ikke trænede søndag, er fortsat usikker til kampen. Det oplyser landstræner Morten Olsen på et pressemøde forud for det vigtige opgør i Parken.

- Alle mand er klar bortset fra Krohn-Dehli. Vi kommer ikke til at bruge spillere, der ikke er 100 procent klar.

- Han er et spørgsmålstegn. Noget er, hvad behandlere og læger siger, men han skal også være sin egen doktor.

- Kampen mod Bulgarien er meget vigtig, og der går det ikke med spillere, der kun er 98 procent klar, siger Morten Olsen.

Fredagens 3-0-sejr ude over Tjekkiet har efterladt en del blå mærker og knubs i den danske trup, men de fleste er blevet klar til at gå på banen mod Bulgarien.

Da holdene mødtes i efteråret, endte det 1-1 i Sofia i en kamp, hvor de bulgarske værter fik en spiller udvist midtvejs i første halvleg.

Danmark indtager tredjepladsen i VM-kvalifikationsgruppe B med fem point efter fire kampe.

Bulgarien har ni point på andenpladsen for fem kampe, mens Italien er i front for kapløbet om VM-billetterne med 10 point.

Gruppevinderen er sikret direkte adgang til næste års VM i Brasilien, mens nummer to sandsynligvis får to playoff-kampe til at gøre gruppevinderen følgeskab.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip