Krohn-Dehli leverede Laudrupsk oplæg i Spanien

Den danske landsholdspiller åbnede mandag den nye sæson i Spanien med to fornemme assists. Desværre var det ikke nok, da Celta Vigo kun spillede uafgjort 2-2 hjemme mod Espanyol.

Det startede ellers godt for danskeren, da han kort før pausen første gang var i oplæggerens rolle med et lille lob ind til Alex Lopez Sanchez, der sikkert scorede og sendte Celta Vigo i front 1-0.

Målet bragte minder frem fra Danmarks 4-1-sejr over Nigeria ved VM i 1998, hvor Michael Laudrup på elegant vis loppede bolden ind til Ebbe Sand. De to mål var næsten identiske.

Lige efter pausen stod Michael Krohn-Dehli bag endnu en assist. Med et lækkert indlæg lige ind i hovedet på Charles var Celta Vigo foran 2-0.

Så var den galiciske klub på sejrskurs, men Espanyol kom tilbage. Med to mål i anden halvleg bragte Barcelona-klubben balance i regnskabet til 2-2, som også blev kampens resultat.

Der blev spillet to øvrige kampe i Primera Division mandag aften. To af Nicki Billes tidligere klubber mødtes, da Rayo Vallecano vandt 3-0 over Elche. Desuden tabte Almeria 2-3 til Villareal. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip