Kronprinsen og Søvndal får regnbueslips af DSU

Derfor har ungdomspartiet sendt regnbuefarvede slips til de danske OL-repræsentanter, herunder kronprins Frederik, udenrigsminister Villy Søvndal (SF), kulturminister Marianne Jelved (R) samt kulturordførerne for de forskellige partier.

»Vi mener, det er helt afgørende, at danske repræsentanter højt og tydeligt viser deres modstand overfor Putins (Ruslands præsident, Vladimir Putin, red.) diskrimination af russiske homoseksuelle. Derfor har vi sendt kronprins Frederik, Villy Søvndal og danske kulturpolitikere et regnbuefarvet slips, som man passende kan tage på som et symbol på støtte, når de deltager som danske repræsentanter ved vinter-OL«, siger DSU-formand Camilla Schwalbe i en pressemeddelelse.

DSU har tidligere opfordret politikerne til en boykot af OL i Rusland. Opfordringen mødte dog ikke opbakning på Christiansborg. Derfor mener Camilla Schwalbe nu, at de danske repræsentanter i så vidt omfang som muligt må sikre, at den danske utilfredshed med den russiske lovgivning ikke går ubemærket hen.

Socialdemokraternes næstformand og kulturordfører har fået sit slips og viser det stolt frem på Facebook.

Se regnbueslipsene herunder.

BNB

 

Dagens Gossip