Kronprinsesse Mary igen kåret som bedst klædte

Endnu engang figurerer kronprinsesse Mary på listen over ’ugens bedst klædte royale’ på det britiske magasin Hello!’s hjemmeside.

Briterne var vilde med kronprinsessens stil, da hun sammen med kronprins Frederik var vært ved en middag i forbindelse med Copenhagen Fashion Summit.

Se videoen fra modemiddagen på BILLED-BLADET.dk

Den råhvide kjole, som kronprinsessen bar er af den danske designer David Andersen, der også var med til middagen. David Andersen er gennem de seneste år blevet en af kronprinsesse Marys yndlingsdesignere, og hun har flere gerne været iklædt hans kreationer. Øreringene, der prydede de royale øreflipper er fra portugisiske Alma e Coração. Modellen hedder Queen Earring.

Både kronprinsesse Mary og prinsesse Marie er flere gange blevet kåret som ugens bedst klædte af Hello! Denne uge er der dog kun en dansker på listen. Kronprinsesse Mary har fået titlen sammen med blandt andre hertuginde Catherine og fyrstinde Charlene.

- Kronprinsesse Mary af Danmark parrede glitrende guld øreringe med en chik hvid løs kjole for et middagsselskab med ledende medlemmer af Fashion Summit Copenhagen, skriver Hello!

Kronprinsesse Mary blev kåret som en af verdens bedst klædte af Vanity Fair, læs det på BILLED-BLADET.dk

Af Maja Skov Vang, BILLED-BLADET/NewsDesk , Aller Media.

 

Dagens Gossip