Kronprinsessen som ny protektor for tvillingeregistre

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary bliver ny protektor for danske tvillingeregister og det australske tvillingeregister.
Hun har fornylig sagt ja til tilbuddet om at blive protektor, dels fordi hun har stærk tilknytning til begge lande, men også fordi hun i januar 2011 blev mor til tvillingerne Prins Vincent og Prinsesse Josephine

- Kronprinsessen er den ideelle protektor for os. Hun er selv tvillingemor og har en tæt forbindelse til begge lande. Vi er meget stolte af, at hun har sagt ja til opgaven. Det er en stor anerkendelse af vores forskning og dens betydning for tvillinger og tvillingefamilier, siger lederen af Dansk Tvillingregister, professor Kaare Christensen fra Syddansk Universitet.

Dansk tvillingeregister har registreret tvillingefødsler i Danmark de sidste 60 år, og rummer data på over 170.000 danske tvillinger. Næsten alle danske tvillingefødsler siden 1870 indgår i registret.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip