Kuleskør Kanye gik over stregen: Nu sender han masse-undskyldninger

Bizarre udtalelser, ilter opførsel og generelle utilregneligheder. Kanye West leverer lige så mange skandaler som megahits, men nu tyder noget på, at han angrer nogle af sine handlinger.

I 2009 stormede den 37-årige rapper scenen under MTV Video Music Awards, da den unge sangerinde Taylor Swift modtog en pris - i Kanye Wests øjne - lige foran Beyoncé. Foran chokerede publikummer og mest af alt to chokerede sangerinder proklamerede han, at Beyoncé fortjente prisen mere end Swift.

Seks år senere gentog han Swift-episoden, da sangeren Beck i februar vandt en musikpris, hvor også Beyoncé igen var nomineret. Men selv om West denne gang ikke rev mikrofonen ud af hænderne på prismodtageren, var hans budskab stadig soleklart:

- Jeg vil altid kæmpe for kreativitet, men jeg vil ikke risikere at stille min datter i en dårlig position. Det var derfor, jeg ikke gik sagde noget på scenen. Men alle vidste stadig, hvad det betød, da jeg var på vej derop, understregede rapperen efterfølgende.

Men nu tyder noget på, at skandale- og hitmageren fortryder sit indgreb. Uden videre uddybning postede han denne besked på Twitter:

- Jeg vil gerne offentligt undskylde over for Beck. Undskyld Beck, skrev Kanye "Yeezy" West og sendte også formildende ord til en anden sanger, han har langet ud efter:

- Jeg vil også gerne offentligt undskylde til Bruno Mars. Jeg plejede at hade ham, men jeg respekterer virkelig, hvad han laver som kunstner, lød det fra West.

Ud over sin rapkarriere har Kanye West netop lanceret en tøj- og skokollektion for Adidas, og så er han ved at udvikle et computerspil, der går ud på, at man skal føre hans elskede, afdøde mor gennem porten til himlen.

West er privat gift med reality-personligheden Kim Kardashian, som han har den etårige datter North West med.

Læs Wests tweets her: https://twitter.com/kanyewest

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip