Kunder advares mod disse godbidder til hunde

Det er en uheldig hundeejer, der har delt sine erfaringer med produktet Orlando Roast Beef Bones på Facebook.

- Køb ALDRIG dette produkt eller noget der ligner! Det er flade okseben, vistnok røgede. De splintrer, og 2 af mine hunde oplevede, at splinter satte sig fast på tværs i ganen på dem! Hundene gik i panik og skrabede sig helt vildt om munden. Det var særdeles ubehageligt at være vidne til, men heldigvis fandt jeg hurtigt ud af, hvad der var galt, og fik hjulpet dem. Ingen skade sket - pyha. Produktet er købt i LIDL, og jeg har naturligvis skrevet til dem og bedt dem fjerne deres farlige produkt fra hylderne, så ikke andre, skal komme til skade.

Så heldigvis kom vovsen ikke noget til i dette tilfælde.

LÆS OGSÅ: Værdifulde hvalpe stjålet ved mystisk brand

Og hos Lidl reagerer man nu på henvendelsen.

- Det er meget beklageligt at en kunde, har haft en ubehagelig oplevelse med et af vores kødben. Vi har ikke tidligere fået klager over produktet, men tager naturligvis kundehenvendelsen meget alvorligt, og har derfor valgt så hurtigt som muligt at tage produktet væk fra butikken indtil vi har undersøgt sagen nærmere.

- For god ordens skyld skal det dog nævnet, at vores Orlando Roast Beef Bones består af røget okseben, og som ved alle andre kødben vil der altid være en risiko for at benene splintres. Det advarer vi også om på pakken, hvor der står: ”Advarsel: Overdreven eller for hurtig indtagelse kan medføre forstoppelse og slugning af knoglesplinter som kan forårsage skader på indre organer", oplyser Lidl på deres Facebook-side.

LÆS OGSÅ: Søde billeder: Forladt hundehvalp får ny bedste ven

Har du også erfaringer med dette produkt? Så del dem med os herunde ri debatten:

 

Dagens Gossip