KursusCentre.dk i Middelfart får nye ejere

KursusCentre.dk i Middelfart får nye ejere fra lokalområdet fra 1. januar 2013.

Det er Grøndal ApS, som er ejet af Faurskov Gods A/S og Middelfart Miljø- og Boligudviklingsfond, der overtager ejerskabet af KursusCentre.dk i Middelfart - i lokalområdet i tidligere tider kendt under navnet ”FerieByen”.

Stedet er i dag en stor kursus- & konferenceforretning som er leverandør af professionelle mødefaciliteter og firmafester til virksomheder samt familiefester med gæster fra nær og fjern. Derudover er KursusCentre.dk i Middelfart et meget velbesøgt feriested af feriegæster fra både ind og udland.

Den unikke placering direkte ud til Fænø Sund og smukt omkranset af bøgeskove gør stedet til en af Danmarks smukkeste naturperler. Grøndal ApS var derfor ikke i tvivl om købet - og da de samtidig har et stort hjerte for Middelfart, håber de på tilsvarende stor opbakning fra lokalområdet.

Grøndal ApS overlader driften til det nystiftede datterselskab KursusCentre.dk A/S, der ser frem til fortsat at drive stedet med højt service niveau og gæstetilfredshed samt yderligere at udvikle og udbygge stedet og gøre det endnu mere attraktivt for de mange besøgende.

 

Dagens Gossip