Kvinde giver restaurant dårlig online-anmeldelse - ejeren ser den og svarer

Online-anmeldelser er gode, når man som kunde vil undersøge, om en virksomhed er til at stole på. Men nogle gange kan kunderne måske også gå i meget små sko.

Themeapicture har fundet en korrespondance på online-portalen Yelp mellem en vred kunde og en restauratør. Den spreder sig nu som en steppebrand på de sociale medier.

I sin anmeldelse af restauranten siger kvinden blandt andet, at hun modtog uforskammet service.

“Først nægtede de at svare på, hvilken type fond deres risotto var lavet på. Så sagde de, at de ikke ville pakke maden, så vi kunne tage den med. Min mand talte med chefen og forklarede, at vi var i et konferencelokale på den anden side af gaden, og vi selv kunne hente den,” indleder kvinden.

Hun fortsætter med at sige, at hun og ægtemanden ofte rejser til New York, hvor restauranterne ikke har problemer med at pakke maden.

“Så tak for det. Vi sulter bare,” skriver kvinden.

Restauranten tager til genmæle
Under samtalen med restauranten har manden tilsyneladende truet med netop at poste en negativ anmeldelse. Derfor svarer restauratøren på kritikken.

“Eftersom du er Yelp-bruger, er jeg sikker på, du er klar over, at der står detaljer om vores restaurant i højre side af skærmen. Der står, at vi ikke tilbyder, at folk kan tage deres mad med ud af huset. Det gør vi ikke, fordi vi gerne vil præsentere maden pænt på en tallerken,” begynder han.

“Hvis I virkelig sultede, som i en livstruende tilstand, der kræver nærringsmæssig assistance, ville vi gerne hjælpe jer. Vi gør undtagelser, når der er tale om nødsituationer,” skriver han videre.

Han forklarer, at manden gennem hele samtalen gentagende gjorde opmærksom på, han er advokat. Restauratøreren prøver derfor at forklare situationen ud fra jura-branchen.

“Dig: Jeg vil hyre dig til at klare min skilsmisse. Mig: Men jeg er skatteadvokat. Dig. Det er jeg ligeglad med, du skal klare min skilsmisse. Mig: Jeg er ked af det, men jeg praktiserer ikke den form for jura. Dig: Orden nu bare min skilsmisse, jeg betaler dig for det.”

Se begge posts i deres fulde længde i billederne nedenfor.

 

Dagens Gossip