Kvinde havde sexlegetøj inden i sig i 10 år uden at vide det

25/07/2014 12:32

Ninna Andreasen

Nyheder
En 38-årig kvinde fra Skotland kom rystende på hospitalet med voldsomt vægttab. Hun havde også oplevet en mild inkontinens i nogle uger. Det skriver Daily Mail. Da lægerne fik undersøgt kvinden nærmere, opdagede de til deres chok, at der var et fremmedlegme i hende vagina. Objektet blev fjernet kirurgisk på Aberdeen Royal Infirmamy. Det viste sig at være et 11 centimeter langt stykke sexlegetøj. Hospitalets personale var endnu mere måbende, da kvinden afslørede, at hun havde brugt legetøjet med sin partner for ti år siden. Læs også: En mand tog på hospitalet til rutineoperation - men vågnede til grusom opdagelse Kvinden indrømmede også at være under indflydelse under alkohol, da det blev brugt, og hun påstod, at hun ikke kunne huske, om hun havde fjernet legetøjet eller ej. Kvindens IQ var normal, der var ingen tegn på depression eller psykose og hun havde heller ikke været udsat for misbrug. Men legetøjet havde givet hende potentielt livstruende skader. Der var nemlig blevet skabt en tragt i skedevæggen, som lod urin pible derind. Selvom 10 år lyder af lang tid, så har kvinden faktisk ikke rekorden. I en lignende sag havde en kvinde et fremmedobjekt i sin skede i 35 år. Se billederne herunder:

Mest læste i dag

En 38-årig kvinde fra Skotland kom rystende på hospitalet med voldsomt vægttab.

Hun havde også oplevet en mild inkontinens i nogle uger.

Det skriver Daily Mail.

Da lægerne fik undersøgt kvinden nærmere, opdagede de til deres chok, at der var et fremmedlegme i hende vagina.

Objektet blev fjernet kirurgisk på Aberdeen Royal Infirmamy.

Det viste sig at være et 11 centimeter langt stykke sexlegetøj.

Hospitalets personale var endnu mere måbende, da kvinden afslørede, at hun havde brugt legetøjet med sin partner for ti år siden.

Læs også: En mand tog på hospitalet til rutineoperation - men vågnede til grusom opdagelse

Kvinden indrømmede også at være under indflydelse under alkohol, da det blev brugt, og hun påstod, at hun ikke kunne huske, om hun havde fjernet legetøjet eller ej.

Kvindens IQ var normal, der var ingen tegn på depression eller psykose og hun havde heller ikke været udsat for misbrug. Men legetøjet havde givet hende potentielt livstruende skader.

Der var nemlig blevet skabt en tragt i skedevæggen, som lod urin pible derind.

Selvom 10 år lyder af lang tid, så har kvinden faktisk ikke rekorden. I en lignende sag havde en kvinde et fremmedobjekt i sin skede i 35 år.

Se billederne herunder: