Kvinde hugger utro mands penis af - to gange

En forsmået kinesisk kone har netop indrømmet over for politiet, at hun har klippet sin utro mands penis af hele to gange, med en saks.

Det skriver flere kinesiske medier ifølge det britiske nyhedssite Mirror.

Den 32-årige mand ved navn Fan Lung havde været så usnedig at bruge sin kones telefon til at sende saftige emails til sin 21-årige elskerinde.

Han glemte at logge ud fra sin email-konto, og derfor var det ikke raketvidenskab for konen, 30-årige Feng, at finde beskeden og adskillige andre mindst lige så afslørende mails mellem de to.

I ren raseri, har hun indrømmet, greb hun derfor den nærmeste saks, stormede ind på deres soveværelse, hvor han lå og sov, og skar hans vedhæng af.

LÆS OGSÅ: Se, hvordan denne kvinde fik hævn over sin utro mand og bedrageriske tvillingesøster

Manden blev hasteindlagt på hospitalet, hvor det lykkedes lægerne at sy hans penis fast til hans krop igen.

Men Fan Lungs glæde over den generhvevede manddom varede ikke længe. For mens han stadig var indlagt, sneg den forsmåede Feng sig ind til ham på sygelejet, skar dilleren af igen, og kastede den ud af vinduet.

- Vi blev først opmærksomme på, hvad der var sket, da nogen sagde i receptionen, at en nøgen mand var i gang med at banke en kvinde uden for hospitalet, siger en talsperson fra det lokale kinesiske hospital, ifølge Mirror.

- De ansatte skyndte sig ud for at se, hvad der var los, og fandt patienten fuld af blod mellem benene, fortsætter han.

Både læger og politiet har efterfølgende ledt efter mandens lem, men har ikke været i stand til at lokalisere det. Det vurderes, at dilleren formentlig er blevet snuppet af en løs kat, eller måske en hund.

Manden er nu stabil, men uden vedhæng. Konen er arresteret for de to overgreb, og den 21-årige elskerinde har udtalt, at hun har tænkt sig at gifte sig med den nu dillerfri mand.

- Det gør ikke noget, at han har mistet sin fertilitet, for han har allerede fem børn, siger elskerinden, Zhang Hung.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip