Kvinde i kort nederdel blev antastet 27 gange på kort gåtur

- Kom tilbage til mig. Skal vi ikke have noget at drikke sammen?

- Sexy lady!

- Smukke engel - hvordan går det? Vil du have noget kærlighed i nat?

Sådan lyder et par af de 'tilbud' som mændene i Oslos natteliv kommer med til den unge kvinde, der går gennem byens natteliv i en lårkort nederdel.

Læs også: Ups: Her er vores største sex-bommerter

Kvinden er i virkeligheden undercover journalist for norsk TV2, og med skjult kamera og mikrofon går hun gennem natten, hvor mange mænd er ude for at møde damer.

I flere situationer bliver den unge kvinde antastet af mændene, der både forsøger med sexistiske kommentarer og fuldemands-scorereplikker.

I følge tv-stationen blev den kvindelige journalist forsøgt stoppet 27 gange, forfulgt tre gange, stoppet af en bil to gange og fik ubehagelige blik flere gange.

Læs også: Fotograf fanger frækt øjeblik: Sådan ser rigtige kvinder ud, når de får orgasme

TV-indslaget har fået kønsdebatten op at koge i Norge, og på de sociale medier deler både mænd og kvinder deres holdning i debatten med hashtag'et #ikkegreit.

Også i Danmark sættes der fokus på debatten. På hjemmesiden Everyday Sexism Project kan kvinder anonymt fortælle deres historier om de sexistiske og ubehagelige oplevelser, de møder i hverdagen.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip