Kvinde idømt 10 års fængsel for sex med venindens tolvårige søn

En 36-årig kvinde fra Florida er blevet idømt 10 års fængselsstraf efter hun tilstod at have haft sex med sin vens 12-årige søn. Det skriver HuffingtonPost.

Selvom Joy McCall, som kvinden hedder, har børn på samme alder som offeret, afholdt det hende ikke fra at opsøge den 12-årige dreng og forføre ham.

Kvinden blev anholdt i februar, efter offeret fortalte en ven, som var en engageret ved den lokale kirke, at han havde haft sex med sin mors veninde.

Læs også: Mandlig sygeplejerske ville møde, dræbe og spise 14-årig pige

Herefter fortalte drengens ven hans mor, hvad der var sket, og det fik drengens mor til at tjekke sin søns SMS-udveksling med Joy McCall.

Tonen i beskederne havde stærke seksuelle undertoner, og det kulminerede, da McCall sendte et billede til drengen af hende selv iført undertøj.

Moderen kontaktede politiet, der startede en efterforskning. Ifølge politiet haved McCall også flere gange skrevet til drengen på Facebook, og her havde de aftalt at mødes ved det lokale shoppingcenter for at dyrke sex i McCall's bil.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

I alt nåede McCall og den 12-årige at have sex tre gange, før McCall blev anholdt og dømt for overgrebene.

Én gang havde de sex i kvindens bil ved shoppingcenteret, og de efterfølgende to gange hentede McCall drengen i sin bil. Drengens undskyldning for at være væk hjemmefra var, at han var ude at cykle en tur.

 

Dagens Gossip