Kvinde laver falsk Facebook-profil: Opdager, at familiemedlem planlægger hendes mord

Hvis du havde et ønske om at slå din tante, hendes familie og deres hund ihjel, ville du så fortælle nogen om det? Og ville du skrive det til en komplet fremmed på Facebook?

Det ville du nok ikke, men så klog var 19-årige Marissa Williams fra Arizona, USA ikke, skriver Fox8.

Hun var træt af sin tante, som hun boede hos, fordi tanten var bekymret for hendes adfærd på de sociale medier. De to kunne ikke enes, og til sidst slettede Marissa Williams sin tante som ven på Facebook.

Læs også: 16-årig dræber sin veninde efter skænderi på facebook

Falsk profil

Men det var tanten ikke helt tilfreds med. Derfor oprettede hun en falsk facebook-profil, som hun døbte for Tre ‘Topdog’ Ellis. I forklædning som 'Topdog' kontaktede tanten Marissa i slutningen af maj. De to begyndte at skrive sammen, og Williams havde ingen mistanke om, at hun i virkeligheden skrev med sin tante.

Læs også: Kynisk: Kvindelig morder skrev RIP på ofrets facebook

Første gang, de chattede samme, gav Williams den fiktive 'Topdog' sin adresse og telefonnummer spurgte ham, om han ikke kiggede forbi, så de kunne drikke sig fulde sammen. Hun tilbød også at have sex med ham, hvis han ville betale hendes telefonregning, som var på 50 dollars.

Dræb min familie

Et par dage senere forsøgte Williams at overtale 'Topdog' til at kidnappe hende selv, tanten, tantens familie og familiens hund. Hun understregede, at 'Topdog' skulle dræbe tanten, hvis hun prøvede at stoppe ham.

Williams fortalte også 'Topdog', hvordan han kunne komme ind i tantens soveværelse og dræbe tanten og familien. Imens 'Topdog' dræbte familien, ville Williams vente i bilen med sin kuffert.

Læs også: Tre-årig dreng husker sit tidligere liv - udpeger lig, morder og våben

Men her blev det nok for tanten, der kontaktede det lokale politi.

Williams, der nu er blevet indsat i Tuscaloosa County Jail, er blevet sigtet for planlægning af mord, og en kauttion på 30.000 dollars.

 

Dagens Gossip