Kvinde med dyr smag søges: Jeg er så ensom i mit store hus

"Jeg er 31 år og bor nu alene i et hus. Jeg er lige blevet forladt af hende, som, jeg troede, skulle være min hustru. Nu sidder jeg her med pokkers masse værelser, som jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre med. Ingen hjælper mig med at købe designer puder og duftlys, og ingen køber matchede håndklæder længere. Ganske enkelt er der ingen, der køber sig til trivsel længere."

Sådan startede 31-årige Henrik Wimrén sin annoncen på den svenske bolighjemmeside Blocket.

I annoncen efterlyste han kvinder, som ville flytte ind i hans villa i Djursholm i Stockholm. Men der gik ikke længe, før nyheden om hans annonce spredte sig på de sociale medier.

- Jeg havde virkelig ikke forventet, at det skulle blive blæst sådan op, udtalte Wimrén til Nyheter24.

Læs også: Betjent redder ‘ondskabsfuld’ pitbull

Og der gik ikke længe, før annoncen med den lidt bitre undertone blev en viral historie i Sverige. På ganske kort tid rundede den 14 millioner visninger, og hans facebook-opslag blev, ifølge ekspressen.se, delt mere end 7.800 gange på få timer. Men selvom annoncen blev en viral succes, så var udbyttet dog ikke det største.

- Det er ikke mange, som har taget annoncen alvorligt. Jeg har fået cirka ti seriøse emails fra personer, som var interesserede, men det var før, annoncen blev delt, sagde Wimrén til Nyheter24.

Bare en halv dag efter, han havde lagt annoncen op, valgte han at slette den fra siden. Det valgte han at gøre, fordi den var meget kritisk og hård over for hans ex-kæreste.

Følg Dagens.dk på facebook - altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg fjernede den af respekt for hende. Annoncen stak helt af med alle de delinger, og jeg vil gerne sige undskyld til hende. Det var ikke hensigten, siger han til Nyheter24, selvom han understreger, at annoncen var ment som en alvorligt boligannonce.

Her er et par enkelte uddrag fra annoncen:

"Jeg leder efter 1 - 4 piger, der ønsker at flytte ind og hjælpe med husleje og lidt liv og glade dage. I er ikke afholdsmennesker, I behøver ikke at have kedelige jobs, være velopdragne eller lån og den slags lort. Alt, hvad jeg kræver, er en e-mail med kontaktoplysninger og en begrundelse for, hvorfor du vil gøre en god lejer."

"Måske har du ikke så mange penge, men kan byde ind med andre ting? Måske har du en doktorgrad i at lave cookies? Eller en vild rengøringmani? Eller måske har du mega mange penge og ønsker at betale lidt mere i husleje, så du med god samvittighed kan sidde og se på, imens jeg samler de tomme dåser op i haven efter gårsdagens fest."

 

Dagens Gossip