Kvinde overlevede brystkræft - men hendes største drøm slog hende ihjel

04/08/2014 20:45

Redaktionen

Nyheder
Geraldine Jones fra Wales havde kæmpet en hård kamp mod krystkræft siden 2010. Imens hun var syg lavede hun en liste over ting, hun ville gøre, hvis hun overlevede sygdommen. Én af hendes drømme var en ridetur på stranden. Det skriver Metro UK. Læs også: Er det her kunst? Screenshot solgt på auktion for en halv million kroner Men rideturen på Llangennith Beach nær Swansea endte tragisk i søndags, da den 51-årige kræftoverlever blev kastet af hesten. Selvom hun havde ridehjelm på, fik hun så voldsomme skader, at hun døde af sine kvæstelser. Både hendes ridemakker og en forbipasserende kondiløber forsøgte at redde hende - men uden held. Læs også: Par efterlader rugemor med uønsket mongol-barn - Rideturen på stranden var virkelig noget Geraldine havde set frem til. Vi har fået at vide, at hun havde et stort smil på læben, da hun gik ned til stranden, fortalte en ven til hjemmesiden. Geraldine Jones efterlader sig mand og to sønner på 16 og 12.

Mest læste i dag

Geraldine Jones fra Wales havde kæmpet en hård kamp mod krystkræft siden 2010.

Imens hun var syg lavede hun en liste over ting, hun ville gøre, hvis hun overlevede sygdommen.

Én af hendes drømme var en ridetur på stranden. Det skriver Metro UK.

Læs også: Er det her kunst? Screenshot solgt på auktion for en halv million kroner

Men rideturen på Llangennith Beach nær Swansea endte tragisk i søndags, da den 51-årige kræftoverlever blev kastet af hesten.

Selvom hun havde ridehjelm på, fik hun så voldsomme skader, at hun døde af sine kvæstelser.

Både hendes ridemakker og en forbipasserende kondiløber forsøgte at redde hende - men uden held.

Læs også: Par efterlader rugemor med uønsket mongol-barn

- Rideturen på stranden var virkelig noget Geraldine havde set frem til. Vi har fået at vide, at hun havde et stort smil på læben, da hun gik ned til stranden, fortalte en ven til hjemmesiden.

Geraldine Jones efterlader sig mand og to sønner på 16 og 12.