Kvinde slæbt 14 meter efter bus i Nordjylland

En hånd, der er pakket ind i bandage. En lillefinger, der er syet med 12 sting. En tommelfinger syet med tre sting. Og to brækkede fingre.

Det er, hvad en Annika Jørgensen fra Pandrup i Nordjylland fik ud af en bustur mellem Pandrup og Aalborg tirsdag. Det skriver Nordjyske.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Annika Jørgensen var på tur med sin to-årige datter, men da de skulle ud af bussen, gik det galt. Med barnevognen foran sig gik Annika Jørgensen baglæns ud af døren. Men da hun stod med benene uden for bussen og barnevognen inden for, mærkede hun, at dørene lukkede sammen om hendes arme.

- ”Nej, nej nej” råbte jeg og blev ved med at holde fast i barnevognen. Bussen begyndte at køre, men jeg holdt stadig fast. Til sidst slap jeg, trillede to gange rundt på jorden, hvorefter buschaufføren kørte over min hånd med det ene hjul, fortæller Anikka Jørgensen til Nordjyske.

Passagerne i bussen råbte chaufføren op, og efter cirka 14 meter standsede han.

Annika Jørgensen fik efterfølgende hjælp af passagerne, inden ambulancen kom. I mellemtiden tog en tilfældig, kvindelig passager sig af Annika Jørgensens to-årige datter.

Datteren slap uskadt fra episoden.

Nordjyllands Trafikselskab, der har udliciteret ruten, og Solsidens Turistfart, der kører rute 200 mellem Pandrup og Aalborg, vil ikke kommentere sagen.

 

Dagens Gossip