Kvindelig fransk betjent død af skud i Paris

Den kvindelige betjent, der torsdag morgen blevet hårdt såret ved en skudepisode i det sydlige Paris, er død, oplyser politiet.

Dermed har tre franske politibetjente mistet livet i løbet af de sidste 24 timer.

Onsdag blev to betjente dræbt, da to gerningsmænd udførte et blodigt angreb mod det franske satiremagasin Charlie Hebdo. 10 af bladets ansatte blev dræbt ved angrebet.

Ved skudepisoden torsdag morgen blev en offentligt ansat også såret. Personen meldes nu uden for livsfare, oplyser Frankrigs indenrigsminister, Bernard Cazeneuve, til journalister på gerningsstedet.

Ifølge indenrigsministeren blev politiet angrebet, da de undersøgte en trafikulykke.

Gerningsmanden til torsdagens skyderi er stadig på fri fod.

En politikilde sagde tidligere til AFP, at en mand iført skudsikker vest affyrede skud med en automatriffel mod politiet. Skudepisoden skal være sket i nærheden af Porte de Chatillon.

Det er endnu ikke bekræftet, hvorvidt skudepisoden torsdag har forbindelse til onsdagens massakre på Charlie Hebdo.

Her deltager tusindvis af politifolk i en omfattende menneskejagt på de formodede gerningsmænd.

Fransk politi har således udstedt arrestordre på den 32-årig Cherif Kouachi samt den 34-årige storebror Said Kouachi, som mistænkes for at stå bag massakren. Begge er født i Frankrigs hovedstad, Paris.

En tredje mistænkt har meldt sig selv til politiet natten til torsdag. Den franske indenrigsminister, Bernard Cazeneuve, sagde desuden torsdag morgen, at syv personer er blevet anholdt i løbet af natten.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip