Kvinder er vilde med elektronisk sex

Der kan være mange saftige detaljer i en kort besked på telefonen. I hvert fald nok til, at mænd skynder sig hjem fra byen eller smider, hvad de har i hænderne, for at besøge kvinden i den anden ende af linjen.

Og det ved kvinder godt. 60 procent af pigerne har således scoret en fyr ved hjælp af frække sms´er ifølge en undersøgelse af Magasinet Woman. Mandebladet M! gengiver begejstret nogle af svarene:

- Jeg skrev bare: Vil du ikke hjælpe mig med at få et lyn i studenterhuen?

- Det var ikke en specifik besked, men en lang række om nogle frække natkjoler, lidt lækker massageolie og mad på sengen.

- Skrev dette: Har lige haft besøg af Lalandia i mine trusser. Kommer du forbi, så vi kan gentage succesen sammen?

- Jeg sendte ham denne besked: Mangler din mor ikke en sød svigerdatter?

Når det kommer til at sende billeder, er kvinderne lidt mere forsigtige. Nogle skriver direkte, at de frygter, hvad en såret fyr kan finde på at gøre med billederne, hvis forholdet ender grimt. Alligevel har 43 procent af kvinderne mms’et eller mailet nøgenbilleder. De skriver blandt andet:

- Det er frækt - og inderst inde kan jeg nok godt kan lide at vise min G-skål frem. Han skrev, at han ville være der om fem minutter. Nemmeste booty call, jeg har prøvet.

- Jeg har sendt nøgenbilleder til kærester. Det er en god måde at varme op på. At pirre og drille og sætte forventninger op til en fræk aften eller et hot eftermiddagsknald, når man har fri fra arbejde. De bliver aldrig trætte af det. Små frække billeder, det sætter fantasien i gang.

Andre er som sagt afvisende:

- NEJ! Det er en del af mit game at lade være. Ham her spurgte flere gange efter billeder og ville lave video-opkald. Men det kan alt for hurtigt blive for billigt og lande steder, som ikke har min interesse.

36 procent har desuden strippet foran en fyr på wecam. Nogle har sågar onaneret foran kameraet, så kæresten kunne følge med fra afstand - fx fra et andet land.

 

Dagens Gossip