LA: Det nye ordførerhold skal sikre partiet valgsejr

»Efter valget i 2011 satte vi et hold, og nu vil vi så sætte det hold, der skal bære Liberal Alliance frem mod en valgsejr i 2015. Det er meget rart, at man har ordentlig tid til at sætte sig ind i tingene, og at man ikke skal skifte ordførerskaber meget tæt på et valg,« fortæller gruppeformand Simon Emil Ammitzbøll (LA).

I rokaden har partiets mest markante profiler fået lov til at beholde deres ordførerskaber, mens der også gøres plads til, at nye kræfter kan få skabt en profil, forklarer han.

»Der, hvor man havde en klar profil, har man fået lov til at beholde sine ordførerskaber, og så har vi rokeret rundt, der hvor vi synes, der er brug for nye kræfter og nye muligheder og for at få skabt en profil,« fortæller Simon Emil Ammitzbøll og peger på, at Ole Birk Olesen (LA) Joachim B. Olsen (LA) fortsætter som henholdsvis skatteordfører og arbejdsmarkedsordfører, mens Merete Riisager (LA) bliver ny integrationsordfører og Mette Bock ny europa- og kulturordfører.

»Vi synes, det er vigtigt, at man som folketingsmedlem får nye udfordringer en gang imellem, så man ikke bare sidder med de samme ordførerskaber hele tiden, men også får et bredere felt for sit politiske arbejde,« forklarer gruppeformanden.

 

Dagens Gossip