Lå til at vinde 5,6 mio. kr. - og så gik konen i fødsel

Uden hende havde det været meget tvivlsomt, om han havde kunne trække sig sejrrigt ud og indløse vinderchecken på over 5,6 mio. kroner.

Efter de to første runder lignede Kandis mand, golfstjernen Hunter Mahan, et oplagt bud en vinder efter to flotte runder, der havde sendt ham 13 slag under par før weekendens finalerunder. Men lørdag var Hunter Mahans navn pludselig ikke længere at finde på leaderboardet, og det havde den simple forklaring, at hans hustru var gået i fødsel en måned før termin.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Derfor lod han millioner være millioner, så stort på sin føring i turneringen og hastede hjem til Dallas for at overvære fødslen af sin førstefødte. Det fik den senere vinder Brandt Snedeker, der gik rundt i samlet 16 slag under par, til at love Mahans nyfødte datter, der har fået navnet Zoe, en lille erkendtlighed:

- Zoe kommer til at få en rigtig flot gave af mig. Jeg kan ikke takke Kandi nok for at gå i fødsel tidligt, ellers ved jeg ikke, om jeg havde siddet her, sagde Snedeker, der indrømmede, at velspillende Hunter Mahan havde været svær at hente.

- Men det er en langt vigtigere ting end en golfturnering. Jeg missede en golfturnering, da min førstefødte kom, og det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget.

 

Dagens Gossip