Lån en slange på biblioteket

End ikke en to meter lang, lyslevende boaslange er noget problem, når nu Odin Teatret har brug for sådan en skabning til sit italienske gæstespil senere i januar.
Undervejs i sin søgen efter den noget utraditionelle medvirkende til gæstespillet ”Maiden in Costa Rica” kontaktede instruktør Giuseppe L. Bonifati Holstebro Børnebibliotek og forelagde sagen.
Og selv om det ikke ligefrem er hverdagskost at skulle skaffe en slange, var børnebiblioteket med på idéen.

Intet problem!
I løbet af nogle få timer blev sagen løst, fordi børnebiblioteket via sit netværk har kontakt til Ryan Pejstrup, der ejer Terrariebutikken.com i Lemvig. Og hans positive svar på henvendelsen kom prompte:
- Det er ikke noget problem!
Da Ryan Pejstrup er italiensk gift, faldt aftalen hurtigt på plads med den italienske instruktør, og dermed er vejen banet for en helt igennem unik forestilling. Faktisk indebærer aftalen også, at slangen skal til forprøve med skuespillerne - bare for at vænne sig til rampelyset.

Ny scenekunstner
- På Holstebro Børnebibliotek får vi forespørgsler om alt mellem himmel og jord, og vi hjælper, hvis vi kan. De mange opgaver har i tidens løb givet et uvurderligt netværk, som vi kan trække på. Og i dette tilfælde ville vi som kommunal institution selvfølgelig gerne hjælpe én af de andre kommunale institutioner i Holstebro, siger teamleder Vita Debel fra Holstebro Børnebibliotek.

Så når Odin Teatret med Giuseppe L. Bonifati i spidsen viser gæstespillet ”Maiden in Costa Rica” fredag den 18. januar, kan boaslangen fra Lemvig altså skrive titlen som scenekunstner på visitkortet.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip