Låst inde i to timer på Fyn: Fem-årige Mickas blev glemt i børnehavens bus

Børnehavepersonalet i Odense opdagede først, at den lille dreng manglede, da Søren dukkede op for at hente ham lidt over 16 mandag i sidste uge, skriver Fyens.dk.

Personalet og Mickas' forældre brugte næsten en halv time på at lede efter sønnen i børnehavens lokaler, inden en pædagog foreslog, de kunne lede i børnehavens bus, der tidligere på dagen havde fragtet børnene til en udflugt.

- Vi løb fra den ene bus til den anden. Råbte hans navn og bankede på ruderne. Først da klokken var cirka 16.50, og vi nåede ned til den sidste blå bus på pladsen, fik vi øje på hans ansigt i bagruden. Han stod op på bagsædet og bankede hænderne imod ruden, mens han råbte og skreg, fortæller Jeanette Hansen til Fyens Stiftstidende.

Hun er vred over, man bare sådan kunne en glemme en dreng. Hendes dreng. Derfor er Mickas nu begyndt i en ny børnehave, da tilliden til pædagogerne er væk.

Odense Kommune har efterføgende omrokeret ansvarsfordelingen i børnehaven, men vil ikke fortælle, om det har medført andre personalemæssige konsekvenser.

 

Dagens Gossip