Lady Gaga: Svigtet af vennerne

Selvom hun er et stort idol for mange, så er det ikke altid, at sangerinden Lady Gaga har følt, at hun var god nok. Men et nyt år er også en god mulighed for en ny begyndelse, og for sangerinden har det betydet, at hun har skåret de mennesker fra, som ikke ville hende det bedste, og som ikke har været der for hende.

Det skriver hun i et indlæg på sin hjemmeside littlemonsters.com.

- For nogle mennesker er millioner af dollar ikke nok. De vil have milliarder. Så skal de have trillioner. Jeg var ikke nok for nogle mennesker. De ville have mere. Jeg ville aldrig have troet, efter alle disse år med hårdt arbejde, at dem, jeg kaldte venner og kompagnoner, ville være så ligeglade på et tidspunkt, hvor jeg havde allermest brug for dem, skriver hun med henvisning til forhenværende medarbejdere med ansvar for hendes tid og helbred, der for nylig kom på prøve efter en større operation.

Samtidig undskylder hun for det seneste album ARTPOP, der i Gaga-sammenhæng solgte sølle 258.000 eksemplarer.

- De kommende måneder vil være ARTPOPs sande begyndelse. For alle dem, der var ligeglade med ARTPOPs succes er nu ude af billedet, og de drømme, jeg har planlagt, kan nu gå i opfyldelse, skriver Gaga.

ARTPOP udkom 6. november 2013.

Newspaq

 

Dagens Gossip