Læger hyrer og betaler TV 2-vært til stormøde

28/05/2013 22:53

BNB

Nyheder
Selv om han ikke vil oplyse, hvad lønnen har været for jobbet, forklarer han til jyllands-posten.dk, at han normalt tjener mellem 20.000 og 30.000 kroner på sådanne bibeskæftigelser. Men han ser ikke noget forkert i, at han får penge af den ene part i den konflikt, som han dækker massivt i sit job som studievært. »Jeg er ikke part i sagen. Jeg er bare med til at præsentere, hvad der sker på scenen. Lægerne har vurderet, at de vil have en professionel til den opgave,« siger Kamber til jyllands-posten.dk. Og TV 2-profilen har heller ikke noget problem med at skulle stille kritiske spørgsmål til de praktiserende lægers (PLOs) formand, Henrik Dibbern, kort efter, at han har fået adskillige kroner af PLO-bossen. »Det kan man nemt. For der er fuldstændig rene linjer. Det, som jeg laver her, tåler dagens lys. Alle kan se, hvad jeg laver. Alle kan se, at jeg står med min integritet. Jeg er ikke købt. Min sjæl er ikke købt af nogen. Det, som er købt, er min ekspertise i at lede et arrangement,« siger han. Over for jyllands-posten.dk pointerer han, at han også har lavet arrangementer med sundhedsministeren uden at tage parti. Det har ikke været muligt for jyllands-posten.dk at få oplyst fra PLO, hvad prisen har været for Mikael Kambers job som konferencier.

Mest læste i dag

Selv om han ikke vil oplyse, hvad lønnen har været for jobbet, forklarer han til jyllands-posten.dk, at han normalt tjener mellem 20.000 og 30.000 kroner på sådanne bibeskæftigelser. Men han ser ikke noget forkert i, at han får penge af den ene part i den konflikt, som han dækker massivt i sit job som studievært.

»Jeg er ikke part i sagen. Jeg er bare med til at præsentere, hvad der sker på scenen. Lægerne har vurderet, at de vil have en professionel til den opgave,« siger Kamber til jyllands-posten.dk.

Og TV 2-profilen har heller ikke noget problem med at skulle stille kritiske spørgsmål til de praktiserende lægers (PLOs) formand, Henrik Dibbern, kort efter, at han har fået adskillige kroner af PLO-bossen.

»Det kan man nemt. For der er fuldstændig rene linjer. Det, som jeg laver her, tåler dagens lys. Alle kan se, hvad jeg laver. Alle kan se, at jeg står med min integritet. Jeg er ikke købt. Min sjæl er ikke købt af nogen. Det, som er købt, er min ekspertise i at lede et arrangement,« siger han.

Over for jyllands-posten.dk pointerer han, at han også har lavet arrangementer med sundhedsministeren uden at tage parti.

Det har ikke været muligt for jyllands-posten.dk at få oplyst fra PLO, hvad prisen har været for Mikael Kambers job som konferencier.