Lækkerbisken uddeler dobbeltæg i Australian

Den russiske tennisstjerne Maria Sharapova gjorde kort proces, da hun natten til mandag dansk tid slog sin landsmand Olga Puchkova i første runde af årets første grand slam-turnering, Australian Open.

Det tog bare 55 minutter for 25-årige Sharapova at slå sin modstander 6-0, 6-0.

Symptomatisk for kampen sikrede Sharapova sig første sæt, hvor hun slog 11 vinderslag mod Puchkovas to, i modstanderens serv.

I anden sæt så det et kort øjeblik ud som om, at Puchkova var i stand til at lægge mere pres på Sharapova. De to stod lige i Sharapovas serv, men stjernen sikrede sig fordel og hentede partiet til 1-0.

Derefter havde Puchkova, der ligger nummer 107 i verden, ikke meget mere at byde på. Og Maria Sharapova tog sejren i sin landsmands serv.

Sharapova, der er andenseedet ved turneringen, vandt trofæet i Melbourne i 2008 og nåede til finalen sidste år, hvor hun blev slået af Victoria Azarenka.

Også amerikanske Venus Williams spillede en stærk første runde i Australien. Hun slog Galina Voskoboeva fra Kasakhstan 6-1, 6-0 i en kamp, der tog lige præcis en time.

Venus Williams er seedet som nummer 25 i turneringen, som hun aldrig har vundet. Tættest kom hun i 2003, hvor hun blev slået af sin lillesøster, Serena Williams.

Danske Caroline Wozniacki spiller sin første kamp i turneringen tirsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip