Lækkerbisken uddeler dobbeltæg i Australian

Den russiske tennisstjerne Maria Sharapova gjorde kort proces, da hun natten til mandag dansk tid slog sin landsmand Olga Puchkova i første runde af årets første grand slam-turnering, Australian Open.

Det tog bare 55 minutter for 25-årige Sharapova at slå sin modstander 6-0, 6-0.

Symptomatisk for kampen sikrede Sharapova sig første sæt, hvor hun slog 11 vinderslag mod Puchkovas to, i modstanderens serv.

I anden sæt så det et kort øjeblik ud som om, at Puchkova var i stand til at lægge mere pres på Sharapova. De to stod lige i Sharapovas serv, men stjernen sikrede sig fordel og hentede partiet til 1-0.

Derefter havde Puchkova, der ligger nummer 107 i verden, ikke meget mere at byde på. Og Maria Sharapova tog sejren i sin landsmands serv.

Sharapova, der er andenseedet ved turneringen, vandt trofæet i Melbourne i 2008 og nåede til finalen sidste år, hvor hun blev slået af Victoria Azarenka.

Også amerikanske Venus Williams spillede en stærk første runde i Australien. Hun slog Galina Voskoboeva fra Kasakhstan 6-1, 6-0 i en kamp, der tog lige præcis en time.

Venus Williams er seedet som nummer 25 i turneringen, som hun aldrig har vundet. Tættest kom hun i 2003, hvor hun blev slået af sin lillesøster, Serena Williams.

Danske Caroline Wozniacki spiller sin første kamp i turneringen tirsdag.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip