Lærer synger kæmpehit - dommerne og publikum bliver blæst væk

04/04/2016 13:17

Morten Larsen

Nyheder
I 1964 kom den gamle folkesang 'The House of the Rising Sun' ud til et bredt publikum, da den britiske popgruppe The Animals strøg til tops på alverdens hitlister med deres fortolkning af nummeret. Den gamle traver er i dag et populært valg for håbefulde sangfugle til auditions i de forskellige talentprogrammer i fjernsynet, hvor de skal gøre forsøget og forhåbentlig efterlade et godt indtryk hos et skeptisk dommerpanel. Læs også: Talent-deltager efterlader alle med åben mund: Har aldrig hørt noget lignende Ovenstående var også tilfældet i det seneste afsnit af den amerikanske udgave af 'The Voice', hvor en lærerinde ved navn Hannah Huston skulle forsøge at synge sig videre i det populære underholdningsprogram. Dommerpanelet, der består af Pharrell Williams, Maroon 5-sangeren Adam Levine, popsilden Christina Aguilera og countrystjernen Blake Shelton, blev blæst omkuld af lærens fortolkning af 'The House of the Rising Sun'. Se den imponerende optræden her: Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

Mest læste i dag

I 1964 kom den gamle folkesang 'The House of the Rising Sun' ud til et bredt publikum, da den britiske popgruppe The Animals strøg til tops på alverdens hitlister med deres fortolkning af nummeret.

Den gamle traver er i dag et populært valg for håbefulde sangfugle til auditions i de forskellige talentprogrammer i fjernsynet, hvor de skal gøre forsøget og forhåbentlig efterlade et godt indtryk hos et skeptisk dommerpanel.

Læs også: Talent-deltager efterlader alle med åben mund: Har aldrig hørt noget lignende

Ovenstående var også tilfældet i det seneste afsnit af den amerikanske udgave af 'The Voice', hvor en lærerinde ved navn Hannah Huston skulle forsøge at synge sig videre i det populære underholdningsprogram.

Dommerpanelet, der består af Pharrell Williams, Maroon 5-sangeren Adam Levine, popsilden Christina Aguilera og countrystjernen Blake Shelton, blev blæst omkuld af lærens fortolkning af 'The House of the Rising Sun'.

Se den imponerende optræden her:

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: