Læs hvad Thomas Banke skriver om hans beslutning om at forlade byrådet

Fredericias afgående borgmester, Thomas Banke, trækker sig nu helt som byrådsmedlem. Det oplyser han i en pressemeddelelse.

Han skriver:

Det var min intention, at der nu kunne komme ro over Fredericia og Venstre, når jeg havde meddelt min afgang som borgmester. Desværre kan jeg nu konstatere, fra pålidelige kilder, at hetzen imod min person kører videre, hvis ikke jeg trækker mig som menigt byrådsmedlem.

Det hele er nu af en sådan karakter, at jeg ikke længere ønsker, at være en del af det politiske spil i Fredericia, overhovedet. Måden hvorpå enkelte aktører lokalt fører an i kampen mod min person gør, at jeg nu må vægte hensynet til min familie og omgivelser.

Det er ikke nogen hemmelighed, tværtimod, at jeg har bedt Fredericia Kommune om, at endevende hvert et bilag fra min embedsperiode. Alle forhold om kørselsregnskabet er nu eftertjekket, og der er desværre fundet enkelte uoverensstemmelser i samme boldgade som de forhold, der allerede har været fremme. Det drejer sig bl.a. om tre ture i 2010,hvor der er registreret kørsel både i tog og bil. Jeg skal i den forbindelse understrege, at det samlede beløb drejer sig om under 5.000 kroner over tre år.

Jeg er blevet bekendt med, at nogle lokalpolitiske aktører vil bruge disse oplysninger til at starte nye mediestorme imod min person. Derfor vælger jeg nu at gå helt ud af fredericiansk lokalpolitik.

Den 17. december stemte et enigt byråd for, at der var mistillid til Thomas Banke og man anbefalede ham at gå af som borgmester. Torsdag valgte Thomas Banke, at trække sig som borgmester, men han ville fortsætte som byrådsmedlem.

Men nu trækker han sig altså helt ud af lokalpolitik.

 

Dagens Gossip