Læserbrev: 2013 byder på udfordringer i Kolding

Læserbrev af Christian Haugk, grupperformand (S) og borgmesterkandidat, Vranderupvej 45, 6000 Kolding.

Et nyt og spændende år er begyndt. Det bliver et år der byder på udfordringer for kommunen og dermed os alle sammen.

Alt for mange er arbejdsløse og har vanskeligt ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Alt for få vælger Kolding Kommune til, når de skal flytte til trekantområdet og alt for få vælger at investere i udviklingen af Kolding Kommune. Det skaber udfordringer i forhold til den service kommunen skal og bør levere til borgerne.

Det er særligt i svære tider der er behov for, at vi som mennesker stå sammen – det gælder i familien, men det gælder også i vores kommune. Vi må og skal have vendt den afmatning der de seneste fire år har ramt Kolding Kommune. Det gør vi bedst gennem et stærkt fællesskab, både blandt borgere generelt og blandt de politiske partier.

Derfor håber jeg, at 2013 vil blive et år hvor Kolding Kommune igen bliver en vækstkommune, hvor vi borgere fortæller de gode historier om det at bo her i kommunen og hvor politisk populisme, plat og drilleri, bliver vekslet til nye initiativer og handling der sætter dagsorden - ikke bare på den korte bane, men også så vi sikrer et stærkt lokalt velfærdssamfund på sigt.

Socialdemokraterne vil knokle for denne dagsorden - også i 2013.

Du og din familie ønskes et lykkebringende nytår.

 

Dagens Gossip