Læserbrev: 7 millioner ligger og flyder "på busgaden" i Region Syddanmark

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, formand for Teknik & Boligudvalget og gruppeformand for Konservative i Kolding, Mariavej 9, 6091 Bjert.

Konservativt forslag om sammenlægning af Sydtrafik og Fynbus vil give store besparelser til gavn for den kollektive trafik i hele Region Syddanmark.

Alle Fynske politikere bør derfor følge forslaget fra Lasse Krull, gruppeformand for den konservative gruppe i Region Syddanmark.

Hvis alle andre Fynske politikere fulgte dette gode eksempel, og i det gode samarbejdes ånd accepterer en sammenlægning af de to busselskaber i Region Syddanmark, vil store besparelser kunne udmøntes til højere service.

En ny rapport peger på, at en fusion giver en besparelse på syv millioner kroner årligt, der kan bruges til at øge antallet af afgange og ruter på Fyn og i Sønderjylland.

Rapporten er udarbejdet for Region Syddanmark. Ud fra denne foreslås at samle selskabernes administrationer under én direktør.

Med den nye rapport i hånden, virker det helt urimeligt, at der nedlægges Ruter og reduceres i service og afgange i Kolding Kommune, når pengene blot ”ligger på busgaden”, eller nærmere betegnet kastes i grams af flere Fynske politikere.

Jeg vil til stadighed arbejde for bedst mulig borgerservice til billigst mulig pris, og opfordrer herved mine Fynske kollegaer til at gøre det samme.

 

Dagens Gossip