Læserbrev: Akutsygehuset skaber vækst og tilgængelighed

Læserbrev af Christian Haugk, Gruppeformand for Socialdemokraterne, Vranderupvej 45, 6000 Kolding.

Socialdemokraterne stod i spidsen for at Kolding fik akutsygehuset. Det betyder, at det samlede og fuldt udbyggede akutsygehus vil sikre yderligere ca. 1.200 arbejdspladser placeret i Kolding.

Lige nu udbygges sygehuset for hele 900 millioner kroner og endnu et synligt bevis på akutsygehuset, bliver når seks vejkryds om- og tilbygges for over 25 millioner kroner de næste tre år.

Det vil betyde, at fremkommeligheden for både akutambulancer, ambulante patienter, besøgende – og borgere i al almindelighed bliver bedre.

Det nye akutsygehus har behov for en ny stor parkeringsplads. Den er placeret hvor kolonihaveforeningen Skovlyst havde til huse. Socialdemokraterne sikrede i budgettet for 2011, at der blev fundet et nyt naboareal, som de mange kolonihavelejere kunne rykke over i. Det er en fornøjelse at se det nye Skovlyst vokse op med nye haver og kolonihavehuse.

Jeg glæder mig over, den tryghed vi som borgere i Kolding Kommune får i kraft af det nye sygehus. Men også over de mange andre positive konsekvenser det giver til kommunen. Det nye akutsygehus skaber både tryghed og vækst.

 

Dagens Gossip