Læserbrev: Boliger, byfornyelse og handel

Læserbrev af Lis Ravn Ebbesen, gruppeformand for SF, Lindealle 18, 6000 Kolding.

Så kom vi så langt. Kommuneplanstillægget og lokalplanen for Riberdyb og Holmsminde kan fremlægges. Og forhåbentlig bliver planen ikke kun en plan, men et realiseret Outletcenter.

Det midtbyens handlende har peget på kunne blive en vitaminindsprøjtning til Koldings hyggelige midtby. Og ekstra liv og boliger er velkommen.

For SF handler sagen nemlig ikke kun om merforbrug, men i ligeså høj grad om at byforny og sikre en forskønnelse af hele arealet, der i dag fremstår kedeligt og nedslidt.

Outletdelen med boliger bebygger et stort område. Derfor har vi i SF holdt fast i at alle borgere også fremover skal have mulighed for at bruge å forløbet rekreativt, og at broer skal sikre, at kommunens borgere kan komme frem og tilbage i området.

Når outlet byggeriet står færdigt, skal der både være mulighed for at nyde naturen og få sig en forfriskning. Derfor er det vigtigt, at der er adgang både til fods, med cykel, og kollektiv trafik. Og at p-pladserne ikke kun sikre bilerne gode p muligheder, men at også cyklerne kan stilles hensigtsmæssigt.

 

Dagens Gossip