Læserbrev: Folketingspolitikere bør komme ud i erhvervspraktik

Læserbrev af Jack Gregersen, folketingskandidat for Dansk Folkeparti, Sydjyllands storkreds, Katrinegade, 6000 Kolding.

Der har i 2013 været stor debat angående den manglende erhvervserfaring som politikerne har i Folketinget, da mange af dem er aldrig har haft et reelt job, og kan komme til at mangle den viden man får fra arbejdsmarkedet.

Derfor syntes jeg at det ville være en god ide at de skulle i erhvervsparktik 1-2 uger i året. Da de jo har en lang sommerferie så mener jeg nemt man kan tage en uge eller 2 derfra.

Jeg arbejder selv inden for transportbranchen og har også været i detailbranchen engang. Og hvis jeg blev valgt til Folketinget vil jeg da med glæde gerne i praktik i nogle af de fag, som jeg aldrig har arbejdet med, så som eksempelvis hjemmeplejen og landbruget, så man kan få en bedre indsigt i deres hverdag.

Jeg syntes da også at hvis det bliver indført at de skal i erhvervspraktik, så ville det være en god ide at virksomheden de skulle ud i, fik det af vide så sent som muligt, så de ikke kan nå og ændre hvordan tingene i virkeligheden ser ud så politikkerne får en realistisk syn på hvordan tingene forgår.

 

Dagens Gossip