Læserbrev: Glæde over flere butikker nu er udlejet

21/05/2013 07:48

Elo Christoffersen

Nyheder
Læserbrev af Martin Peyrath, byrådskandidat for Dansk Folkeparti, Tvedvej 127, 6000 Kolding. Hvor er jeg glad for at læse, at flere og flere butikker i Kolding midtby nu er udlejet. Selvfølgelig fordi ejerne af ejendommene har erkendt, at huslejen trængte til en justering. Det har nu skabt resultater, og så vidt jeg kan erfare, kommer der nye og spændende butkker til Kolding midtby. Spændende butikker, som ikke bare er en fillial af kædeforretningen i Kolding Storcenter. Måske er Kolding midtby ved at komme sig over sin storcenterskræk og er ved at udvikle sig til et selvstændigt indkøbsområde, hvor man måske kan finde interessante ting, som kædeforretningerne ikke kan levere. Tillykke med fremgangen Kolding Midtby.

Mest læste i dag

Læserbrev af Martin Peyrath, byrådskandidat for Dansk Folkeparti, Tvedvej 127, 6000 Kolding.

Hvor er jeg glad for at læse, at flere og flere butikker i Kolding midtby nu er udlejet. Selvfølgelig fordi ejerne af ejendommene har erkendt, at huslejen trængte til en justering.

Det har nu skabt resultater, og så vidt jeg kan erfare, kommer der nye og spændende butkker til Kolding midtby. Spændende butikker, som ikke bare er en fillial af kædeforretningen i Kolding Storcenter.

Måske er Kolding midtby ved at komme sig over sin storcenterskræk og er ved at udvikle sig til et selvstændigt indkøbsområde, hvor man måske kan finde interessante ting, som kædeforretningerne ikke kan levere.

Tillykke med fremgangen Kolding Midtby.