Læserbrev: Hvis nogen skylder svar

Læserbrev af Jørn Pedersen, borgmester i Kolding Kommune, Aagaardvej 6, Vester Nebel, 6040 Egtved.

SF er igen ude og vil have svar på hvad jeg vil gøre, hvis der bliver erklæret udgiftsstop for det offentlige, inklusive kommunerne.

De mener ikke, at jeg har svaret, men virkeligheden er jo modsat. Udgiftsstop er lig med, at vi som kommune får det vi gør i dag + pris og lønfremskrivning.

Hvis det sker, så forholder vi os til det, enhver kan regne ud, at det giver det samme i kassen. At der så bliver flere ældre er jo ikke noget der kommer bag på os. Det kan vi lige som se i de faktiske tal i dag. Derfor arbejder vi jo netop med, at flere og flere ældre løser opgaverne selv, via støtte og træning, hvilket de fleste jo også helst vil.

Men SF skylder omvendt mig svar på, at de før folketingsvalget lovede Kolding Kommune 134 millioner mere om året. Virkeligheden er at vi har 47.5 millioner mindre, så virkeligheden er 180 millioner om året fra SF´s løfte. Det svarer til næsten 500 ansatte. Den virkelighed forholder jeg mig til og ikke hvad politikere måtte melde ud her og der.

Nu tror jeg så nok, at de fleste borgere godt kan se for sig, at vi skal klare os for det samme, som vi får i dag i kommunerne. Jeg tror ikke, at ret mange borgere i de private erhverv oplever store lønfremgange eller at de bliver flere på arbejdspladserne til at løse opgaverne.

Så kære SF, jeg har nu tænkt mig fortsat at forholde mig til virkeligheden og ikke til politiske skræmmekampagner.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip