Læserbrev: Pasning i Seest

18/10/2013 07:33

Elo Christoffersen

Nyheder
Kolding Byråd har frigivet 31 millioner kroner til en ny daginstitution, der skal bygges i Seest i nærheden af Bakkeskolen. Byggeriet skal gennemføres i løbet af 2014-2015, og det bliver en institution, som både har specialpladser og almindelige børnehavepladser. 24 specialpladser og 80 børnehavepladser. Der er i forvejen en sådan børnehave i Kolding Kommune, hvor børn med og uden handicap er i samme institution. Det er erfaringerne herfra, der har været rigtig gode, og derfor har forældrene og personale ønsket at den nye institution får et tilsvarende mix. Jeg glæder mig til de nye gode forhold bliver tilgængelige for børnene og deres forældre. Det er også positivt at det bliver placeret i Seest, hvor vi har brug for den moderne og forbedrede børnehave.

Mest læste i dag

Kolding Byråd har frigivet 31 millioner kroner til en ny daginstitution, der skal bygges i Seest i nærheden af Bakkeskolen.

Byggeriet skal gennemføres i løbet af 2014-2015, og det bliver en institution, som både har specialpladser og almindelige børnehavepladser. 24 specialpladser og 80 børnehavepladser.

Der er i forvejen en sådan børnehave i Kolding Kommune, hvor børn med og uden handicap er i samme institution. Det er erfaringerne herfra, der har været rigtig gode, og derfor har forældrene og personale ønsket at den nye institution får et tilsvarende mix.

Jeg glæder mig til de nye gode forhold bliver tilgængelige for børnene og deres forældre. Det er også positivt at det bliver placeret i Seest, hvor vi har brug for den moderne og forbedrede børnehave.