Læserbrev: Politikere bør lovgive om boliger i Udkantsdanmark

Læserbrev af Jack Gregersen, folketingskandidat for Dansk Folkeparti, Sydjyllands storkreds, Katrinegade, 6000 Kolding.

Når man nu ser de forskellige nyheder og hører om folk der har fået afslag af kreditforeningen, fordi de gerne vil have sig et hus, måske deres drømme hus og det ligger i Udkantsdanmark, og gang på gang får afslag fordi det hus de gerne vil have og har råd til ligger i Udkantsdanmark.

Der må politikerne til at træde ind og lovgive om det, for det siger selv at vi skal bevare de små bysamfund og de kan ikke forstå at folk ikke vil bo i Udkantsdanmark.

Det vil de netop ikke, når de ikke kan få lov til at låne til huse som ellers er ret så billige i forhold til de større byer. Så nytter det jo ikke at det skal være en kamp at låne penge til et hus, bare fordi det tager længere tid at sælge.

Der bliver også den gevinst at folk, som ikke har råd til at købe dyre huse i de større byer, har mulighed for at investere i et billigere hus og dermed har mulighed for at lave sig en lille pensionsopsparing, som de ellers ikke vil have haft mulighed for at gøre, og det kan da kun gavne samfundet på længere sigt.

 

Dagens Gossip