Læserbrev: Regionsrådet vil nedlægge vores mindre bysamfund

Læserbrev af Martin Peyrath, byrådskandidat for Dansk Folkeparti, Tvedvej 127, 6000 Kolding.

Når først bussen ikke kører mere, så bliver det næste, at den lokale skole er i fare for lukning. Derefter går udviklingen mod afviklingen af det lille lokalsamfund.

Den udvikling, er Regionsrådet for Syddanmark, tilsyneladende fuldstændig ligeglad med. Men jeg tror ikke, at indbyggerne i de små trygge bysamfund er enige.

Jeg ved godt, at det er Sydtrafik der er den store skurk i dette , for dette fordyrende mellemled i den kollektive trafik, udsulter byerne med dårlige køreplaner og dårlige forbindelser til anden kollektiv transport.

Resultat: Ingen bruger busserne, og så kan man med sindro nedlægge ruten.

Men, at der ikke findes politikere i Regionsrådet, der tør sætte Sydtrafik på plads, er jo en direkte katastrofe.

Skal vi fortsætte udviklingen af kommunens mindre bysamfund, må en anstændig kollektiv transport da være det mindste man kan forlange!

Hvis politikerne i Regionsrådet helt uanfægtet fortætter deres direkte angreb på de mindre lokalsamfunds eksistens, så må politikeren i Kolding træde til. Mit råd er: glem alt om flex-taxaer og andre ”smarte” tiltag. Det er ordentlig kollektiv trafik, der skal til! Kommer jeg i byrådet til november vil det stå højest på min dagsorden.

 

Dagens Gossip