Læserbrev: Sammenhæng omkring Folkekøkkenet

11/10/2013 06:11

Elo Christoffersen

Nyheder
Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, medlem af byrådet Kolding for DF, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding. For nylig besøgte socialdemokraterne Bjarne Corydon og Christian Haugk Folkekøkkenet. Et af de steder vi virkelig kan være stolte af i Kolding. Jeg har noteret mig, at de to socialdemokrater tilsyneladende helt glemte at nævne, at det var deres parti der sparede på Folkekøkkenet. Så megen tid måtte bruges på at samle penge ind i stedet for, at tage sig af brugerne af stedet. De to glemte også helt at nævne, at det var Dansk Folkeparti der over to budgetforlig fik hele tilskuddet til Folkekøkkenet genindført. Det er fint socialdemokraterne interesserer sig for de borgere der benytter Folkekøkkenet. Jeg ville bare ønske de også ville huske det, når det når det virkelig gælder. Så ville der være sammenhæng i tingene, det er der jo desværre ikke i dag.

Mest læste i dag

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, medlem af byrådet Kolding for DF, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

For nylig besøgte socialdemokraterne Bjarne Corydon og Christian Haugk Folkekøkkenet. Et af de steder vi virkelig kan være stolte af i Kolding.

Jeg har noteret mig, at de to socialdemokrater tilsyneladende helt glemte at nævne, at det var deres parti der sparede på Folkekøkkenet. Så megen tid måtte bruges på at samle penge ind i stedet for, at tage sig af brugerne af stedet.

De to glemte også helt at nævne, at det var Dansk Folkeparti der over to budgetforlig fik hele tilskuddet til Folkekøkkenet genindført.

Det er fint socialdemokraterne interesserer sig for de borgere der benytter Folkekøkkenet. Jeg ville bare ønske de også ville huske det, når det når det virkelig gælder. Så ville der være sammenhæng i tingene, det er der jo desværre ikke i dag.