Læserbrev: Soppebassin til de yngste i Legeparken

I den varme sommertid, kan vi alle have brug for at blive kølet lidt ned i ny og næ- unge som gamle.

Derfor vil SF til budgetforhandlingerne foreslå, at der i Legeparken bliver lavet et soppebassin med et springvand, så byens yngste børn får et centralt beliggende sted, at mødes for at blive kølet ned og boltre sig sammen med deres legekammerater og forældre.

Vi ved alle hvordan små børn elsker at lege med vand og her vil et soppebassin give dem en god mulighed for at blive trygt ved vandet når de leger. Vandet vil formentlig være lidt varmere end havet, der vil være mulighed for at finde skygge, det vil for mange børnefamilier være muligt at komme derhen på kort tid enten ved at gå, cykle eller tage bybussen og der vil ikke være fx bølger, forskellige dybder og andre ting som forældrene skal være bekymret over.

Lignende soppebassiner er en stor succes i blandt andet København.

En badeanstalt er så småt på vej i Kolding, hvilket sikkert vækker glæde hos mange svømmeglade borgere.

I SF går vi også meget op i at skabe nogle gode rammer for de yngste borgere og deres familier. Derfor vil forslaget om et soppebassin i Legeparken formenlig vække begejstring hos mange småbørnsfamilier, der af den ene eller anden grund ikke har muligheden for at komme på strandtur. Her vil et soppebassin være et børne- og familievenligt alternativ.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip