Læserbrev: Tillykke til vindmøllegrupperne

Læserbrev af byrådsmedlem Hans Erik Adsbøl, Dansk Folkeparti, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

Vindmøllegrupperne har i dag fået en tiltrængt oprejsning, da Koldings borgmester Jørn Petersen, har udsat planen om opsætning af vindmøller i Kolding Kommune indtil man fra Folketingets side, har sikret og undersøgt, at borgerne ikke udsættes for sundhedsfare.

Den afgørelse kunne jo være truffet for længe siden, Oluf Lykke Nielsen og jeg har stemt imod fra første dag. Det er længe siden, at jeg kunne konstatere, at de grupper vidste mere om sundhedsfaren end jeg gjorde, derfor stemte vi imod fra begyndelsen, da det skulle vedtages. Man kan så gætte på hvorfor planen stoppes nu.

Jeg syntes det er vigtigt som politikker, at vi lytter til borgerne i disse sager, hvor borgerne ved mere end vi som politikker ved. Grupperne har lavet et fantastisk forarbejde, og har kæmpet hårdt, så tillykke herfra, og stor tak for jeres kamp, som nu bærer frugt.

Kolding kommune har netop vedtaget en vision, og her har man også lyttet til hvad borgerne syntes vi skal arbejde ud fra. Det er vigtigt i en politikkers arbejde, at inddrage borgerne så meget som muligt. Det er demokratisk korrekt.

Det er jo så ærgerligt, for dem som har opkøbt jord, til at man kunne opsætte disse vindmøller, og nu må se tabet forude frem for end indtægt, men det er jo den chance man må leve med.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip